سفارش تبلیغ
صبا ویژن

موسسه ی فرهنگ عترت ع

مصاحبه , یادداشت , • نظر

رحلت جانسوز دوست گرامی ام جناب استاد علیرضا اسلامی در ایام ویروس کورنا هراسی در شهر مقدس قم هشتم رجب 1441

 .

بلی  خبر ناگوار و  تاسف آوری بود که روز سه شنبه 13 اسفند 98 از استاد ایزدی دریافت کردم   . رحلت  دوست عزیز جناب اسلامی واقعا موجب تاثر گردید. او که در همین چند ماه اخیر دو برادر فاضلش را از دست داده بود خودش نیز به برادران عزیزش پیوست . 

خدایش رحمت کند و با موالیان گرامش محشور  نماید و  در ماه رجب و آستانه ولادت امام جواد  ع و امام  امیرالمومنین  ع انشالله میهمان آن گرامیان گرداند . انصافا جناب ایشان یک روحانی وارسته به تمام معنا بود ،مبلغ متواضع ، متقی ، انقلابی ، صبور و بخشنده  و مهمان نواز بود. 

در هر صورت در گذشت  دوست عزیزمان  حاج اقای علیرضا اسلامی از کارشناسان اعتقادی حرم  مطهر حضرت معصومه ع (فرزند  حاج عباسعلی اسلامی  ره انقلابی معروف که امام خمینی در صحیفه از وی تجلیل نموده است ) بر دوستان و بستگان و دیگر مشتاقان آن عزیز سفر کرده تسلیت باد . 

و این شعر وصف حال اوست : 

گل بیخار میسر نشود در بستان       گل بیخار جهان مردم نیکو سیرند

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز         مرده آنست که نامش به نکویی نبرند

پدر بزرگوار ایشان آیه الله شیخ عباسعلی اسلامی خدمات فراوانی داشت که از جمله :

1. تأسیس 183مدرسه تعلیمات اسلامی در تهران و شهرستانها؛ 

2. تأسیس بیش از 80 مسجد و حسینیه؛ 

3. تأسیس مدارس دینی (حوزه) در شهرستانهای مختلف؛ 

4. تأسیس چندین باب دار الایتام؛ 

5. تأسیس دهها کتابخانه بزرگ در شهرهای مختلف؛ 

6. انتشار مجله ماهانه تحت عنوان «مجله جامعه تعلیمات اسلامی»؛ 

7. تشکیل «جمعیت پیروان قرآن»؛ 

8. تألیف دهها کتاب و مقاله سودمند. 

این فعایت ها بویژه مدارس و شیوه آموزش اسلامی و دینی ایشان با حمایتهای گسترده علما و مراجع  همراه بود. 

حضرات آیات عظام: بروجردی، سید محمدتقی خوانساری، سید صدر الدین صدر، سید محمد حجت، فیض قمی، امام خمینی، حکیم، گلپایگانی، سید احمد خوانساری، سید ابو القاسم کاشانی، میلانی، مرعشی نجفی، بهبهانی و... نیز با حمایتهای همه جانبه، از وجود چنین مدارسی اظهار خرسندی کردند و به دنبال حمایت مراجع، بسیاری از بازاریان متدین در کار حمایت مالی این مدارس نقش مؤثری ایفا نمودند و نیز بسیاری از چهره‌های فرهیخته که عمدتاً از شاگردان حضرت امام راحل رحمه الله بودند،به تأسی از مدارس اسلامی در شهرهای مختلف اقدام به تأسیس مدارس جدید نمودند، همانند: شهید بهشتی در قم، آیة اللّه احسان بخش در رشت، علامه کرباسچی در تهران. 

امام خمینی در مورد ایشان ، در تاریخ 1/12/1341 بعد از ذکر جنایات رژیم پهلوی فرمود: «اگر آقای اسلامی را نگذاشتند در تهران منبر برود، دیدند که ایشان در بندر پهلوی منبر رفتند و حقیقت را در آنجا بیان داشتند. اگر در بندر پهلوی از ادامه سخنان ایشان جلوگیری کردند، شک نداشته باشند که ایشان سخنان خود را در جای دیگر دنبال خواهند کرد و هر جا که فرصت پیدا کند، مطالب را به گوش مردم خواهد رساند.‌» (صحیفه امام،  ج 1، ص 152)
همچنین حضرت امام در سخنرانی مشهور خود علیه کاپیتولاسیون نیز چنین فرمود: 
«می‌خواهند نفوذ ایرانی قطع بشود. باید مصونیت براى آشپزهاى امریکایى، براى مکانیکهاى امریکایى، براى ادارى امریکایى، ادارى و فنى‏اش، مأمورین، کارمندان ادارى، کارمندان فنى، براى خانواده‏هایشان مصونیت باشد، لکن آقاى قاضى «شهید سید محمد علی » در حبس باشد! آقاى اسلامى «حاج شیخ عباسعلی)» را با دستبند ببرند این طرف و آن طرف!(  صحیفه امام ، ج 1، ص 421)